Овен  Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много ще

...
Овен  Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Невероятен четвъртък за повечето зодии! Две от тях обаче ще имат адски ядове! Задължително трябва да проверят

Овен 
Очаква Ви крах в битката с съперниците. Много ще Ви бъде мъчно да постигнете мечтаното и да реализирате своите проекти и май наподобява, че и близките, и звездите са срещу тях. Нищо не е толкоз безнадеждно, само че просто би трябвало да се замислите, дали в действителност сте избрали вярната посока. Денят открива пред Вас не малко нови благоприятни условия. Имате късмет да спечелите своя персонална победа. За тази цел би трябвало да сте извънредно откровени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите недостатъци, подражавайки на другите, написа lamqta.com.

 

Телец

Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.
 

Близнаци

Днес би трябвало най-малко за секунда да забравите за възприятията си към своя обичан човек, и да погледнете на него непреднамерено, от страни, като че ли с непознати очи. Възможно е това да Ви помогне, да го разберете по-добре и да видите в него това, което до в този момент е било прикрито за Вас с розови очила. Понякога е потребно...
 

Рак

Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка - може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.
 

Лъв

Днес за Вас е доста значимо да поддържате другарски или настоятелен връзки с околните хора на своя обичан човек. За него фактът, че извънредно околните му хора не са безразлични и на Вас, ще е доста значим, без значение от степента ви на непосредственост.
 

Дева

През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска малко да бъде самичък. Уважете неговото решение - то не се появява толкоз постоянно в подобен тип! Важното е да знае, че въображаемо сте постоянно с него, и в миг на нужда постоянно можете да му се притечете на помощ. А пък физическото наличие напълно не е наложително.
 

Везни

Голяма е вероятността, през днешния ден да объркате любовта с деликатност. Ще чувствате удивителна топлина в душата си, а название на това свое възприятие ще Ви бъде мъчно да изберете... Само че е просто належащо да го извършите, въпреки и единствено да разберете, по какъв начин да живеете по-нататък, а и какво ще стане с зародилите усеща.
 

Скорпион

Опитайте се през днешния ден да се държите колкото се може по-естествено, с цел да издемонстрирате на своя обичан човек всички аспекти на своя изумителен темперамент. Нека разбере, че сте удивителна и неповторима, и да реши за себе си дали желае да бъде точно с Вас, а не с облика, който по-рано е рисувал за себе си.
 

Стрелец

Стрелци, през днешния ден бъдете изключително внимателни с водата и с всичко, което е обвързвано с нея! Сутринта преди работа се убедете, че крановете в кухнята и банята са добре затворени. Ако допуснете неточност, след това нама да има къде да се скриете от гнева на съседите. А и Вашето жилище може да се трансформира в Ноев ковчег, единствено че в актуален вид..
 

Козирог

Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.
 

Водолей

Днес бъдете подготвени за цялостен куп предложения, благоприятни условия и особени молби. Те по своему са привлекателни, само че просто няма да можете да отговорите на всички. Трябва да забавите ход и да поемате по-малко задължения. В последно време са се случили прекалено много събития и затова има заплаха да загубите чувството за вероятност или да започнете да възприемате близкия човек като даденост, а това е напълно недопустимо. Отдайте желания на разновидностите, които се основават на дълготрайни цели. За страдание, може да Ви се наложи, да минете без развлечения.
 

Риби

Дали през днешния ден няма да завоювате нечие сърце? Сега е най-благоприятният ден за това. Не е значимо кой е този човек, само че в случай че той Ви е необходим, през днешния ден просто е наложително да извършите решителната и нужна романтическа крачка! Резултатът просто би трябвало да надмине всички упования.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР